M O V I E - TIME!

Tjolahopp! Idag har det varit en regnig dag här i Växjö.. Nu får man lite äkta sommar känsla, ingen sommar går väl att undkomma regnet? Som minst staden i Sverige med minst soltimmar.. ack ack ack

Men då får man tid till annat istället än att sola på stranden, bada eller åka på utflyckter. Som en slapp-dag med städning och film! & gå runt i pyjamas hela dagen dag.. Det är okej det med ibland, chill it out - dag :)

Filmer som kan rekomenderas sådana här dagar! :

FARSAN 
- MUSIC AND LYRICS 
- HAR DU HÖRT RYCKTET OM MORGANS?
WHAT HAPPENS IN VEGAS? 
YES MAN!
- ATT GÖRA EN PUDEL
- 27 DRESSES
- TWILIGHT
- THE HOLIDAY
- LOVE HAPPENS


Halmstad,,. <3

I förrgår var vi i Halmstad. Eftersom det var väldigt fint väder så badade vi på Östra stranden. Jag passade på att ta kort med min undervattenkamera & Linnéa poserade (:. Vi åt också äpelkaka på Hallandsåsen (Hallonsåsen som vi sa när vi var små..) där de har ett jätte fint Café & myyyste. Och så kollade vi på konst & på den fina trädgården på Norrvikens trädgårdar, besök den om ni inte varit där någongång!! Lite regnskogskänsla blandat med Japansk trädgård.. där jag & Linnéa tog lite modellbilder. Här kommer lite bilder (:



Hallo Österreich, jetzt kommen wir! :D

HEEEEJ!  :D

Just nu sitter jag och lägger in alla bilderna från kameran till datorn, varför? Jo, för vi ska till ÖSTERRIKE! med farmor, farfar, mamma och pappa imorgon så då måste man ha kameran tom så man kan ta många vackra bilder över berg och dalar!:)..

Vi ska upp och åka tidigt i en PG-minibuss, som ska ta oss över Danmark, Tyskland, gränsen till Italien.. för att tillslut hamna i Österrike..;)

Vi måste vara morgonpigga imon för avfärden går kl 5..(!) och den vill man ju inte missa! Så nu får man ta och välja kläder, ladda ner fler låtar till ipoden, lägga ner böcker, leta efter ritblock och packa färdigt allt annat..
(Snabbt för vi måste lägga oss tidigt ikväll!)

"Bil-Godiset"
får vi ju inte missa..( det är ett måste!) och måste läggas ner nu! ;)
 


undra om det är här vi kommer att vandra de närmaste 2 veckorna?..:)


En hemkommen katt! :D <3


Hejhej! :)

Det har varit lite fullt upp de senaste dagarna, så vi har inte haft så mycket tid till datorn.. bla igår blev det en utflycktstripp till HALMSTAD med vår kompis Amanda:) & i onsdags gick vi och Ammi på ECLIPSE! bilder och inlägg kommer på det senare;)

först ville vi bara säga detta..



BLOGG-DAGBOK sön 27 juni


JAA!
, äntligen har vi hittat Tusse!
Vår knasiga men underbara katt som hade sprungit bort till sitt sommartorp igen..

Trotts att mamma hade åkt dit tidigare igår på morgonen så såg hon ingen svart/vit kisse i skogen nedanför huset, och vi började bli rejält oroliga eftersom han hade varit iväg sedan i onsdags, och att det hade varit stekhett sedan dess, + att mamma sa att det hade kommit alger i sjön nedanför huset.. :s
(Började se lite hemska syner om att han låg uttorkad någonstans under ett träd, förgiftad och inte kunde röra sig..det var riktigt hemskt:()

Jag, Amanda och pappa bestämde oss för att gå dit igen
, men min mobil var inte laddad, och Amanda hittade inte sin (typiskt oss) så vi var tvugna att vänta på att min mobil skulle ladda lite, så att vi skulle hitta varandra där nere om vi gick åt olika håll, men pappa gick dit iförväg så skulle vi komma efter på cyklar, men sen kanske efter en 3 kvart så ringde telefonen..

- Jag har hittat han, kom fort!

När vi väl hade kommit dit sa han att han hade ropat på Tusse och att han då tyckte att han att han hörde något, och när han ropade en andra gång så hörde han det ännu starkare, det var Tusse som jamade inne skogen, och innan han visste ordet av så hade han sprungit ut ur skogen och var påväg mot honom på vägen. Han var jätte kelig och strök sig och ville bli klappad hela tiden. Han stannade kvar med pappa och väntade på att vi skulle komma och hämta dem. När vi kom dit satt dem båda ner och det såg ut som om dem skulle med bussen..:)

Men han brukar jama ganska mycket hela vägen hem, men nu var han för trött och uttorkad så det blev inte ett ljud.. 

Är så glad och lättad att han är hemma! Han var jätte lätt när han kom hem så han måste ha levt på fettet (som Pippis pappa, eller flytit kanske det var:p) aja..Tur att han hade lite fett på magen trotts allt! Det är bra att ha om man är en knasig katt som inte hittar hem igen.. tur att vi vet vart hans smultron-ställe är! :)



Här kommer ett litet kollage på vår älskade katt, för att fira att han är HEMMA! ;) <3




Blir jag brun på magen om jag Sooolar lite tros?..                          LOVE  you <3

                                            Vaddå, NYVAKEN? ;)       Jesus? :o or an Angel?.. hmm;)

                                                    ... Att sitta och Softa i TV-soffan är aldrig fel  ;)

RSS 2.0