Foton i skogen!

Jag kommer inte ihåg vilken dag det var, men den dagen fotade jag med mina kompisar i skogen! Jag, Jennifer, FiiiA & Josse. Det var naturbilder, men mest var det modelbilder. Det var jättekul! :D Vi cyklade dit. *pust* det var en ganska så lång väg, men det var värt det! (: Jag har varit lite seg med att göra detta inlägget, men nu fick jag äntligen tid över. Så här kommer bilerna! :D
P.s (var beredd på att det kommer komma typ 1000 bilder nu,..)


Här cyklar vi! :D Låt det stora äventyret börja!


Vackert va? (;

Josse (:

Jennie (:

FiiiA (:

Fint solsken! :D ,gillar färgerna!


Jennie (: topmodel nästa :D



FiiiA Superstar! :D

Natur! :D

Jennie & FiiiA :)

Josse (:

FiiiA & Josse (:

Drömm moln (:

Jennie hoppar liknar typ Rosalie i Twilight (;



Så fint hår det är så fint ljus på domma bilderna :D

Josse hoppar :D




Det var bilderna (:



Helgen i sammanfattning (:

Nu är ju helgen slut :( och därför tänkte vi göra en sammanfattning av den (;

Lördag: Jag, (Amanda) åkte till bergunda för att rida tidigt som vanligt, så tidigt så att man hann se soluppgången riktigt fint! :D Sen var det en slappdag. (: Såg en sorglig film guud vad jag grät! :( värre än titanic! haha ;)

Jag (Linnéa) var med min underbara kompis numera kalmartjej Amanda som var och hälsade på och hade det mys! :) Spelade biljard hemma och sen åkte vi hem till henne och hade myskväll ! ;) Gött med lördag! <3

Söndag:
Vi spelade badminton & gick en promenad för att se solnedgången :)

sammanfattningsvis var det en bra helg! :D

Här kommer bilder! :D
lördag!


soluppgången (:

stallet i Bergunda (:

Sen efter att det hade varit fint & klart så började det Regna!(såklart!)


Den sorgliga filmen men braiga , HACHIKO

Lööördags goodis, MUMS :D

Söndag:


Mobilbild så blev lite suddig, kvälls-promenad till sjön ! :)

En båt vid vattnet..:)

Gillar färgerna i den här bilden som Linnéa fotat..:)

Liten skämtis bild på systeryster! ;)<3


Gick förbi där vi bodde innan, och minndes tbx till det stooora klätterträdets glada dar..
(som nu var ganska så litet..:P)

Linnéa i ett annat träd :) haha

Så här fiint var det!



gick ej att vända, Solroos! :)

Det va helgen det! :D Hoppas ni hade en mysig helg! ;)

// kramar Amanda och Linnéa !


Fredaaagsssmyyyyss!

Äntligen är det Fredag! :D så skönt, särskilt nu när vi typ har haft 1000 läxor + 2 prov! ;S aja, det är ju åttan man går i,...Men nu är det Fredag! Helgen väntar. :D Ikväll blir det Freedaagssmyyyyys! :D<3


en bild Linnéa tog när vi var hos farmor & farfar mer såna bilder kommer! (:

Ha en bra fredag kram Amanda (:


Tusse den bästa. ♥








Det var bilderna på Tusse som Linnéa har tagit med sin Systemkamera som hon har lånat av skolan. Och jag kan ju bara säga, vilken Top Model katt vi har! Vi kan göra hans egna model portfolie och sen kan vi lämna över den till Tyra, haha X) Det var filmrullen  på Tusse den bästa, the next top model cat 2010!

snart blir det att göra tackos och att se på Idol! det kan bara sammanfattas på ett vis! :

FREDAG + TACKOS + IDOL = FREEDAAGSMYYYYYSS ! ♥♥♥

// Amanda, Linnéa & Tusse ((:


Skolfoto! säg *bikiiiniii* X))

Idag var det skolfoto. Blev blåa jeansen och shortan (: När fotografen skulle ta kort skulle vi säga *biiikini* kanske för att man lätt log då ;P. Bilderna blev väl sisådära som fotografen tog, men dem som vi tog, dem blev Bäässtt!! ;D här kommer biilder!









Tack Matilda för bilderna! :D hennes blogg: tildagrubb.blogg.se (:

NORTULL ! :)

Livet är inte alltid en dans på rosor.. haha speciellt inte idag. Jag klagar inte på dagen, den var kanon i övrigt! Härliga och goa klasskamrater har man ju.. ;) Nej, denna dagen var inte helt min dag bara för att man är liiite glömsk.. ,

Jo vi hade Kulturhistoria det sista vi hade, jag redovisade om en bild som jag hade valt och det gick bra! (trots att jag stammar ibland, blev typ ingenting nu:) så då var jag nöjd och glad fast framförallt vääldigt trött. Rummet hade varit mörkt största delarna av lektionen så då blev man ju lite trött.. så jag hade troligtvis inte hjärnan med mig när jag gick i trans till busshållplatsen och satt på bussen hela vägen hem.

Väl hemma vid datorn fick jag PANIK! jag insåg att jag hade glömt att jag skulle ha måleri idag (den var inte förra veckan, men denna) Jag visste att jag hade det idag för jag träffade läraren igår, men tänk vad lite trötthet, glömskhet under en halvtimme kan ställa till det. Först funderade jag på hur katten jag skulle göra. Om jag skulle hinna dit innan lektionen var slut eller om jag skulle öva hemma istället. Men efter jag hade skrivit mailet till min lärare fick jag dåligt samvete för att jag hade varit så jävla jobbig så då bestämde jag mig för att åka tbx ändå.. Det var trotts allt en timme kvar på lektionen. 

Jag tänkte att bussen går ju snabbast så då sprang jag till närmaste hållplats, och insåg där att den tidigaste inte gick förens om en halvtimme så då sprang jag tillbax och tog cykeln, kan jag tillägga att det var varmt också och att det är 6 km till skolan? Så ja, jag fick mitt motions-pass idag så det räckte och blev över!! ;)

Väl på Nortull var det lugnt, min lärare var inte det minsta sur han var glad som vanligt och hälsade och sa att jag kunde sätta igång och börja med mitt när jag sa förlåt för att jag är sen. Han höll på med att visa de "nya" som inte går bild och form utan annan linje, oxå från andra skolor som valt måleri som ivä, inviduellt ämne, så jag hade tur!:) Lektionen blev rolig och jag ångrar inte att jag åkte tbx, Ritade av en kille (Oskar) i min klass som det kanske kommer att dyka upp en bild på senare..

En bild i teckningskursen som jag gjorde innan sommaren, igentligen i svart/vitt:) men men kameran ville sig visst inte..


Ett hus nära skolan, det första vi fick rita av i 1:an.. :)

Lite detaljer..



Bilder som Amanda tog på mig när vi hade varit och lyssnat
Manda när hon sjöng i kören! :)

Kram Linnéa!
 


Sunday, not a sunny day.

ett försenat inlägg,.. Blogg-dagbok sön 29 Augusti.

Vädret är väl sådär just nu. Regn. Ingen sol i sikte. Ja, jag skulle inte kalla denna dag för Sunday, eftersom solen inte lyser. Idag är en sån dag då man inte gör någonting. Man skulle kunna beskriva en typiskt söndag med 3 ord. Slappa, sovmorgon, datan. Det är vad jag gör på en typisk söndag. Fast sen ingår badmintonen i en typisk söndag, men den har inte börjat än, börjar först i september.

Vädret har varit så konstigt på sistonde, nästan varje dag, varanann iaf, har man sett en regnbåge(!). Nu kom faktiskt solen liiite, men inte slutar det regna för det, istället ösregnar det. Tur att vi hittade Tusse igår iallafall annars skulle väl han ha varit dyngblöt nu.

Linnéa räknar matte med pappa. Stackars henne. Tusse sover.

I have boring.

men här kommer en bild (;


En bild utanför Monets trädgård i Frankrike (: längesen, var några år sen (;

//amanda ((:


RSS 2.0