Lilleman (:<3

Idag fick jag gå upp tidigt, kl 8, för att jag skulle rida. Jag fick Lilleman <3, en söt svart häst. (: Vi red dressyr ;).


En gammal bild på mig när jag var 11 (: som jag har "redigerat" (;

//Amanda ((:

Liiite foton (;

Efter att jag hade kommit hem idag gick jag ut i trädgården och utanför trädgården & tog kort (: Man får väl passa på när det är sol och perfekt fotoväder! :D
Här kommer bilder!:D


Våra äpplen blommar av frukt (:

Ett äppel hänger i trädens grönska, vad kan man mera önska,...

...Jo kanske att det till marken vill fallaa, då skulle jag göra en paj, Falleraaa

Äppel i foookuus! ;)

blad med bär typ,.X))

Blå blommor (:

Ser ni vad molnen ser ut som? Jo,som Europa! kolla, högst upp är Island,
Sverige, där nere är Spanien och sen början på Afrika (:


Blad i fokuus (:


Avslutat med en kärleksten (;<3

//Amanda ((:

Bara en vanlig, rooliig torsdaag! :D<3

Idag när vi skulle gå på den andra lektionen nämligen syslöjd fick vi glatt en chock! Det var hååååltiiimeee! "Jippeyyy" sa vi då! ;) Tyvärr var inte Matildas lektion inställd, hon skulle ha hemkunskap :/.  Så då åkte vi fyra hem till mig, jag, FiiiiA, Jennie & Josse :)<3

Vi spelade biljard, Josse & FiiiA vann (; Hehe, fast det var väääldigt jäämnt mååste jag sääga! :D Under ett tag ledde jag & Jennifer faktiskt med 4 poäng mer typ men sen tog dem igen,... Sen värmde vi Felix Tacos paj som vår hemkunskaps lärare hade sagt att vi inte skulle göra hon vill att vi ska laga riktig mat, vad som nu är riktig mat?! Men som sagt det orkade vi inte, så det fick bli att värma paj! ;)

Sen spelade Josse & FiiiA mer biljard och jag & Jennie spelade fotbollsspelet. Haha, vi har många spel hos mig! ;)
Då fick Jennie syn på dem 2 "karloskar hattarna" så vi tog dem på oss så klart, vi tog också med de andra hattarna som låg där så att FiiiA & Josse också kunde ha hattar på sig om dem ville (;. Josse ville inte, men fia ville så hon tog på sig en med rosa snöre på :). Och då kom vi såklart på att vi skulle ta kort på oss med hattarna så det blev ett par poser. Vi både poserade som krokodiler, sura miner, glada miner, vampyrer, varulvar, bilförare,... Ja se själva! :D här kommer bilder! :D


Jennie med 2 hattar och FiiiA (:<3

FiiiA med sin rosarosett hatt (:<3

Josse biljardspelaren (:<3

Me ;)

Hattgänget! :D & så kallade "flyg hatten" XP

Jennie & FiiiA :)<3

Här var det biljard "bollar"

Glada miner! :D

grrr, akta er för varulvarna! :D

"Jump to the hiiiils" :D

Jag hoppar upp till taket, haha ;)


Man får väl avsluta det roliga med ett glatt leendé! :D:D:D

//Amanda ((:

Doubble Rainbow :D

För några dagar sen, när det var sol & regn samtidigt, såg vi en fantastisk fin dubbel regnbåge! Ja, det är sant! :O ;D och bara för att ni ska tro på oss att den verkligen var DUBBEL så kommer det några bilder!Dubbelregnbågen är liiite svag, som en skugga ungefär, men om du har ögon kommer du se den bara lugn!;) 
look and enjoy! :D<33



Vackert va? ;) bilderna var av mig, Amanda fast tagna med Linnéas braiga kamera!:D

//Amanda ((:

Jump to theee Hiiiillllsss!!!

Nu är jag med Jennifer. :D Vi började skolan i måndags. Vi fick lite nya böcker & så.  Nu lyssnar vi på Spotify - Katy Perry - California Gurls ;) Vi har varit i Liseberg med. Spinrock avslutade sommarlovet bilder kommer! Idag hade vi bild. Nu blir det hårdrock på högsta volyyym!! Iron MAideeen RUUUN TOOO THEEE HIIIIIIIILLLLLSSSS!
yeeeah! :D  Ang. bilden så gick det inte att rotera den, men hoppas det är ok ;)
Kram Amanda


Jump ttoooo thhhe hiiiilllsss! Neeej men , jump  into the water :D
Jennifer, jag o Matilda <3


Skepp och hoj, KARLSKRONA! :D

Tjollahopp! Idag började skolan, men bara för det kan man ju lägga upp LITE  SOMMARBILDER OCH MINNAS TBX TILL SOMMARENS DAGAR LITE? Det tänker vi göra iaf;) Skolan var skön idag, började kl 11 för att träffa klasskamraterna (var jätte kul att se dem igen!) sen orienterade vi (Ebba;) oss till vår lärare Lena där vi blev bjudna på en god pastasallad av lärarna och pratade och "minglade" lite som dem kallade det, hehe det var mys;) dagen har varit slapp och skön med ett tal av rektorn i aulan och sen i klassrummet.. lite segt men det var ok, :) dok fick vi(eller jag, endel har det, endel inte) reda på att vi inte kommer att ha någon sovmorgon:( (!) fick det knappt förra terminen heller, 10 min så hoppades att man skulle få lite mer, men då börjar man numera kl.8 varje dag..(utom på fredagar med tio min(!!) det är inte illa det)  Jippie. hoppas att ni fick bättre schema iaf..

Amanda får berätta om sin första skoldag senare, här kommer lite bilder från Karlskrona! :)

Linnéa strosar runt bland marinfartyg..(Amandas ena arm oxå;)
Kan ni gissa vad detta är? mhm, trodde väl det;)
 - Just de!

Amanda köpte ett par "Converse örhängen" från Ur och penn:) vita med rosa stjärna i

ÄKTA krigsbåtar, kändes både overkligt och häftigt att se..

lite
militärer

Syrran lyckades visst fånga snubben som sålde brända mandlar,
det blev en liten rolig historia.. jag (Linnéa) gav han 40 kr eftersom en påse kostade 30 kr, men då gav han tbx en 20, (jag fattade vid det här ögonblicket ingenting:p) och sen såg han kanske att jag tittade med ett frågetecken på 20:an och undrade hur jag skulle göra och då gav han mig 2 st femmor och log, jag fattade nathing, log och gick haha:P. Inte förens Amanda sa, - såg du inte hur han blinkade åt dig? Jag sa ju ändå vad gott med mandlar, men då log han bara åt dig! haha DÅ fattade jag vinken..;) snacka om koncentrerad på matten..fast fick iallafall ett bra pris på mandlarna;)hihi

Flajjorna vajjar! :)

HAR DU VAD SOM KRÄVS FÖR ATT
TRÄFFA MÅL MED HANDGRANATER?
Amanda
testar sina chanser..



Vi åkte i en såndär fläckig båt som kör till vänster:), var lite vingligt ibland på grund av vågorna från den andra båten med det gick ganska bra ändå;) Amanda höll på att trilla några gånger, men men


Ballonger! Lissebergskaninen med.. ;)


Denna bilden blev bra! Dock är vi lite trötta efter en lång och mysig dag:)
Linnéa, Amanda (vi) & 
Amanda ;)


Funny, sunny days with Friends! <33

I helgen var jag med Jennifer,Sophia & Matilda. Vi hade jätteroligt. (: Vi spelade rundpingis och gick till linbanan mm. Det var väldigt varmt så vi bestämmde oss för att åka & bada i badsjön, i Tävelsås. Där badade vi & svalkade oss. Vi tog också kort både när vi hoppade från bryggan och bara simmade.

När vi satt i bilen bestämmde vi oss för att vi skulle sova över alla 4. Så så blev det, i Matildas föråd. (; Vi kollade på filmer och myste med chips,ostbollar & med godis som vi hade köpt på Ica innan. (:

Sen gick vi till förådet för att sova där vi hade bäddat (:. Vi pratade, pratade, pratade, pratade,.....
Ja, vi pratade faktiskt hela natten! Vi slutade inte prata fören vid 5 tiden och vid 5 somnade vi. Såklart somnade jag sist men sen somnade jag med. (:

Ni kan ju förstå att vi var trötta sen när vi vaknade vi hade typ bara sovit i 6-7 timmar. Vi hade haft väldigt svårt att sova för det dels: åskade och så var vi så trötta så det var omöjligt att sommna! Men vi vaknade. Det blev en slappdag idag. Vi kollade på skräckfilmen The Village, men den var inte alls läskig. Igentligen skulle vi sett den igår men vi ville inte se den innan vi skulle sova eftersom det var en skräckfilm. Den handlade om några igelkotts monster som bodde i en skog,.XP Sen spelade vi pingis & åt pankakor (muumss!) Och efter det gick vi en promenad.

Sen vid halv 5 tiden cyklade jag hem igen. (;
Här kommer bilder! :D









gick inte att vända på denna bilden, men den får vara lite upp & ner då!;)

//amanda (:

:) Bullar, de e för gött de!


Inte den nyaste bilden  -  men gillar den ändå!

I måndags var jag hos min barndomsvän Julia, Har känt henne hela livet hon är en underbar människa, och stöttar en. Är glad att jag känner henne:) 
Vi var hemma hos henne och hade det mysigt med nybakta bullar - och te! jätte gott! Och pratade om sommaren, skolan, och lite annat smått och gott! Var kul att se henne igen och hon var så brun efter resan till Alicanté, riktig spanjorska! Blir lite avis eftersom den egna brännan håller på att försvinna..Sen kom Johanna också och vi åt popcorn och pratade ännu mer och hade det trevlans!

Fick även köpa ett par, nej 2 par fina skor som julia inte ville ha längre, som var jätte snygga! Bild på dem kommer här:



Titta gärna in på Julias blogg, - www.juliaskagwall.devote.se


Igår så var vi (familjen och Amanda, julias kusin:) i Karlskrona och gick på marknad och var på marindagen, och idag blev det en tjejdag med Amanda och Maja, Tea och mamma i Kalmar och shoppade loss på Ikea och på den nyöppnade gallerian! :)  Jätte mysigt! bilder på det kommer senare! Nu ska vi sova för imon blir en runda på stan, med Ammi och Julia och då måste man ju vara pigg!. :)

Natti Natti!
<3

FREDAG DEN 13

HEEJ! som rubriken lyder denna dag så är det ju fredagen den 13, så hoppas att man inte får otur med sig.. Men vad kan gå snett en solig dag som denna? Ja ni hörde rätt, SOLIG! :D Det regnade ju igår, så jag tänker då inte stanna inne och vara rädd för att olyckan ska vara framme så det så, så snart ska jag cykla till min underbara vän Amanda ! <3



2 gamla bilder på oss, tror att det var från 2007. Haha vad små vi ser ut!

HOPPAS INTE NI FÅR OTUR IDAG ! <3

/Linnéa

Nalle Phu har fått en helt ny innebörd..

Hej! Igår var Ammi (Amanda) här hos oss. Vi kände för att vara lite barnsliga och ha Disney maraton. (Ja vi vet det är lite barnsligt, men det är nyttigt att vara det ibland och de filmerna är så mysiga!) Vi var helt galna i Disney filmer när vi var små, men vem katten var inte det? :) Så vi tänkte att vi skulle gå tillbaks i tiden lite och minnas barndomens härliga dagar.. Så när vi satte i en Nalle Phu film som Amanda hade köpt på loppis för rättså liten slant, så blev det REN CHOCK när vi tryckte på PLAY -->  

för det visade sig vara en hemmagjord "hmhm"- film och vi kom mitt i akten! Fy fan vad äckligt! vi satt som förstenade ett ögonblick och sen frågade vi oss är detta rätt kanal också stängde vi av och satt tysta i flera minuter innan vi fick ut vår vrede,  tänk om någon liten unge hade sett det? Va? Hur f*n tänker människor som lägger i en sådan film i en Nalle Phu film och lägger ut den på loppis!?? Dom är ju för fan inte kloka! Man skulle vilja polisanmäla dem men det finns ju inga bevis på vilka som gjorde den,.. men nu ska ingen mer behöva se den för den är förstörd nu.. vi sa det tänk ändå vilken tur att det var Vi som såg den och inte någon j*vla liten 3 åring. Fy fan vad förbannad man blir!
(tänk vad skönt att man har bloggen att skriva av sig på!)

TIPS NÄR NI KÖPER FILM PÅ LOPPIS: Titta ALLTID i fodralet att det står filmens namn på filmen! Det tänker iallafall vi göra nu..

För att komma på glada tankar igen så satt vi ändå och tittade på Disney filmer, det hjälpte efter några stycken..som tur var! :) De id*oterna skulle inte få förstöra våran dag..





Kråkmat

Hej! (: Nu sitter jag & Jennifer här och flummar ;) Vi har varit på stan och köpt pennskrin med ludd i. Vi åt kråkmat = Mc Donalds. BUUU för kråkor!! Dem anföll oss & snodde våra pommes! Nu ska vi göra milkshakes :D några förslag på en god milkshake tack? ;)



Neeej! vänta! någon snodde milkshakes maskinen! Nu kan vi ju inte göra milkshakes! Vi får äta glass och mjölk! ;S </3




Nu ska vi cykla till Sofia! :D


/ Kram Amanda & Jennifer


Tecknat liite..



Inte helt klar men börjar arta sig..

Detta visste ni nog inte om mig (Linnéa) men jag älskar att teckna och måla. Har gjort det ända sen jag var en liten plutt,.gick därför på målarskola när jag var liten (som en hobby:). Jag går på estetisk bild/form och ska börja 2:an nu om några veckor,,(bara några veckor kvar nu, se till att njuta!) Men det ska bli kul att börja sen igen, så man kan börja måla/teckna lite mer effektivt ;) detta är nästan min enda teckning på hela sommaren.. fy skäms!

KARLOSKAR - DAGARNA !

Heejhopp! :)  Blogg-Dagbok 6 aug

Förra helgen och denna har det varit fullt ös! :) Förra helgen var vi hos Olssons och hade det jätte mys, sedan hos Josefin och i igår var stockholms Erica & med familj på besök! ;) Det var jätte kul att ses igen <3 synd att man inte bor närmare varandra, fast det är ju en av de bra anledningarna till att åka upp till Huddinge och huvustaden då och då, + kussarna där uppe då förstås :) Adina och Albert var ju på besök hos farmor och farfar för inte så lite sedan, och efter några dagars lek och bus så ville de att vi skulle följa med farmor och farfar upp nästa vecka igen, tyvärr så gick inte det men trotts att vi inte sa det så blev det ett känslomässigt avsked ändå..:/ men vi sa att vi skulle hålla kontakt via datorn ;) bra att ha den när man inte bor så nära varandra! ;) <3

Denna helgen är det Karloskar- dagarna här i Växjö vilket innebär mycket sång, musik, karuseller, lotteri och tävlingar (kasta en basketboll i korgen så vinner du ett gosedjur)  Vi har aldrig varit hemma på dessa underhållande dagar så det var jätte kul att vi var hemma en gång så vi får uppleva lite tropiskt i Växjö när det väl är det.. är ju lite utlandskänsla över det hela när hela växjö samlas på stan och åker karuseller och lyssnar på Rix Fm festival på torget ;) har aldrig sett så mycket folk där! det slog torgdagarna med rekord siffra:)

The Ark var också där i fredags och underhöll oss, Erica, Fredde och vi diggade och sjöng med det var jätte härlig stämning! borde vara lite konserter oftare på torget tycker jag.. tror att alla Växjöbor håller med!;)

Hoppas att er helg har varit bra ! Kramar från oss ! ♥


Åkte denna var sjukt längesen som vi åkte karuseller så det kändes lite
, men kul var det! Längtar till Liseberg..:)

Mysig
spelkväll hos Josefin och skratt i soffan ;)

Kanske inte bästa bilden men gluffsar i mig brända mandlar som är den bästa godisen som finns! ;)

mhm, muummms! ♥

Myyckeet sooockeer! (blev kladdigt värre;) kunde inte direkt använda mobilen på ett tag)


RSS 2.0