thihii,..♥



photo is Copyrighted!

♥♥

Grattis världens underbaraste katt! TUSSE 9 ÅR






© all photos in this blog is copyrighted. Don´t copy. Thank you. ©


Vi kommer föralltid att älska dig ! Grattis på dig pluttis, ikväll blir det rääkooor ! :D;D <3<3<3<3

Ditt mjau
är så sött.
Din tass så
mjuk. Jag vet
när du är busig,
när du är kelig,
när du har kattafnatt
och galopperar iväg.
Vi vet Tusse att du
är den bästa, unikaste
katten som finns och vi
är så lyckliga över
att du fanns kvar den
dagen när du låg och sov
i dockvagnen! Vi älskar
dig!

Trisse, Pelle, Findus Tusse Martinsson !


Free Fridayy dayy! :D

Det är så underbart att vara ledig, hihi, jag sov ganska länge till 12, men sen läste jag också himlen böjrar här i ca 2 timmar, den går inte att släppa!

Men nu blir det dessvärre SO, det gäller att komma igång med det. För det är så tråkigt först men sen när man har kommit igång så blir det ok, och faktiskt lite kul när man känner sig som en forskare! Inte för att jag är det men ändå,.. Sen ska jag nog laga mat och fota lite kanske, är ju så fint väder så man får passa på! Fast min kamera tar bäst bilder i skuggan så jag får väll ställa mig i skuggan och ta på solskenet! ;)

hehe, nää nu måste jag börja om jag inte vill stressa ihjäl mig och det vill jag INTE! Fast att vi kanske dör ändå imorgon, fast det kommer vi ju inte, isånnafall bara den dära gubben! ;)
Hejdåå! :D


En fin somrig bild för ca 2 år sedan! :D photo is copyrighted!

Kramar Amanda ((:

pInK and bLuE ! Summer I want you !




Detta köpte jag när jag var på stan med mamma, :) Vi köpte även konfapresent och jordgubbar! MUMS! Båda sakerna ser snyggare ut i verkligheten, shortsen ser inte alls tantiga ut i verkligheten och skjortan är i en mycket starkare turkos färg. Men de ser ändå snygga ut på bilderna här ovan tkr jag! Nej nu ska jag plugga SO, ( OCH äta JB, nej jag menar inte att jag ska äta Justin Bieber, jag menar JordGubbar!!!) hehe, så hejdå. Och jag är GLAD för vi har fått mer besökare på sista tiden! Faktiskt 7 st! :D :D :D och vi är så stoolta över våra bloggläsare! Tack till er som tar er tid att läsa våran blogg!  

/ amanda

Avril Lavigne!

Nu har jag valt låt! hehe, äntligen! Det fick bli Avril! :D


ph: google

Love!! xoxoxo

/amanda! :D

plugg


photo is copyright .

Nu blir det plugg som gäller, måste välja en låt det är en ovanligt svår uppgift! Nu lyssnar jag på min spotify lista i ett försök att välja låt! Om jag skulle lyssna på hela skulle det tar månader, år. Men det skulle ändå inte gå eftersom tiden räknas ner hela tiden,.. På min lista har jag allt från alla världar: pop, rock, punk, ballarder, klassigt, löjligt, opera, pelle svanslös osv. så ni kan ju förstå vilken svår uppgift jag har framför mig! haha, så nu får jag avsluta!

Kram amanda ((:

RSS 2.0