Nu är det dags för FREDAGSMYYYS ! (Y)

Det har varit rättså mycket plugg i skolan nu de senaste veckorna innan lovet, men nu äntligen är det FREDAG! :D Kvällen kommer att spenderas med goa vännerna Maja och Amanda!:) ska bli myyys:) tocos blir maten idag.. vad annars en fredag? ;)




Syster Amanda, Maja, Amanda sommmaren 2009, härlig sommardag och på väg ut till båten i Evedal! :)

Tråkigt att båten ska säljas efter alla år, kommer kännas konstigt att inte kunna åka ut och ligga och sola på det varma däcket i stekande sol, eller kunna hoppa från fören, ro i jollen och ta kort och fika farmors bullar och kakor eller varma Ahlgrens bilar.. men så är fallet iallafall tyvärr, man är glad att man har fått uppleva alla underbara dagar med familj och vänner till sjös:) Men som lite "plåster på såren" har vi något annat att se fram emot, som vi kommer få uppleva snart.. en chaterresa till Mallorca som väntar inom en vecka! Längtar som bara den! <3 

/ Linnéa


ROCK THE LAKE !


En rolig överraskning!! Vaknade av att pappa kom in och la Magazinet på sängen, och som amanda ( en kompis till oss) sa till mig igår när hon ringde; Vi kom med i Magazinet! :D Och det stämde, där var vi tre med våra blöta regnjackor på uppslaget bland allt annat gött festivalfolk! :)




/ Linnéa


Kvällslogg - Tisdag

i dag har vi sjungt i kör (; Vi övade länge, ska ju ha uppvisning snart. (: och sen är det soomarlooov :D gud så skönt! <33 längtarr. Nu är det kväll här igen, undra varför vi bara skriver inlägg på kvällen? ^_^ aja (; vi sover aldriig, skämta. Jo det gör vi och det är därför vi med ska sova nu (: så God natt :)

//amanda

© Foto av amanda (:
© Foto av amanda
Butterfly on flower (:


Kvälls - logg (:

Jaha, nu så har man pluggat klart SO:n tills imon. Det var ju kul,..Inte! XP Aja, nu så har man gjort det iallafall (: ville bara säga det. Godnatt,sov så gott (:
/amanda

Såhär ser det ut nu, i solnedgången ;) nej, här är det kolsvart, så såg det ut någonannanstans :)   bild av Linnéa

Såhär ser det ut nu, nej här är det kolsvart, såhär såg det ut någonannanstans (:

©Foto av Linnéa


Välkomna till två systrars blogg (:

Nu har vi två systrar äntligen skapat oss en egen blogg! :D Vi har funderat på detta länge nu, och kände att det var dags att agera och se oss omkring i den stora bloggvärlden. Hoppas att ni kommer att gilla våran blogg och att ni gillar oss ;) Vår blogg kommer att handla om lite blandat, om foton, vår vardag, intressen mode m.m
Hope you will enjoy it as much as we! :)

© Foto av amanda (:

© Foto av Amanda Blommor i vårsol ! (:


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0