Vår ute! Idag

Hej kära läsare, blogg! :)

Idag är det riktigt fint vår väder ute! :D Får passa på att gå ut sen! :) Amanda och Pappa är redan ute och går och fotar vår härligheten! :)

Igår var vi i Stockholm, mysigt, härligt, Hälsade på några kompisar till familjen. Erica, Fredrik och Birgitta :) Vi gick på stan, shoppade, åt glass, goda bagels, samt tog kort :) Och träffade Matilda, en kompis som bor nära oss, :) Det var Kul! :D Hittade lite Fina ting, Kläder, Smycken, Som vi kan lägga upp bild på senare :)

Tänk att en prinsessa skulle födas mitt på (danna) dag, Då vi var i Stockholm, huvudstaden, lite komsikt, roligt :)

Estelle är ett väldigt fint namn tycker vi. Det betyder ju stjärna, Hon var väl deras Stjärna, deras Ljus. I deras liv. Deras Lycka. - Estelle. ( De är ju ett mycket lyckligt par )

Tycker det är många som klagar på detta namn. Låt de ha det namn de har, de själva vill och har valt. Det är ju deras liv. Vi andra ska sköta våra egna. :) Så som vi vill ha dem :)

Om det är svenskt eller inte spelar väl ingen roll? Hur svenskt är Bernadotte? Det har ändå funnits i Sverige sen 1800-talet nu. Det rankas som svenskt nu? Ta tilexmpel namnen Christian och Yvonne, Hur svenska är inte de? :)

Alla namnen anser jag att de inte är (bundna) vid något speciellt land. Vi har alla inspirerats, fått inspiration "inblickar" av varandra :)

Konstigt namn tycker jag, vi heller inte att det är, de finns väl de som döper sina barn till ännu (mer) konstigare namn, anser vi. Vad ses, rankas egentligen som konstigt? Vi är bara vanliga, normala. Allihopa

Svenskt - inte svenskt? Vi är bara en grupp människor, familj. - Där alla tar del av alla.

Ska vi inte vara ett mångkulturellt Sverige?  - Se alla som lika, bahandla alla lika, - (så som man själv vill bli behandlad) med likhet? :)



Kramar Linnéa


Hoppas ni har haft, fått ett bra sportlov! :)

och Kram från Amanda! :)

RSS 2.0