:) Bullar, de e för gött de!


Inte den nyaste bilden  -  men gillar den ändå!

I måndags var jag hos min barndomsvän Julia, Har känt henne hela livet hon är en underbar människa, och stöttar en. Är glad att jag känner henne:) 
Vi var hemma hos henne och hade det mysigt med nybakta bullar - och te! jätte gott! Och pratade om sommaren, skolan, och lite annat smått och gott! Var kul att se henne igen och hon var så brun efter resan till Alicanté, riktig spanjorska! Blir lite avis eftersom den egna brännan håller på att försvinna..Sen kom Johanna också och vi åt popcorn och pratade ännu mer och hade det trevlans!

Fick även köpa ett par, nej 2 par fina skor som julia inte ville ha längre, som var jätte snygga! Bild på dem kommer här:



Titta gärna in på Julias blogg, - www.juliaskagwall.devote.se


Igår så var vi (familjen och Amanda, julias kusin:) i Karlskrona och gick på marknad och var på marindagen, och idag blev det en tjejdag med Amanda och Maja, Tea och mamma i Kalmar och shoppade loss på Ikea och på den nyöppnade gallerian! :)  Jätte mysigt! bilder på det kommer senare! Nu ska vi sova för imon blir en runda på stan, med Ammi och Julia och då måste man ju vara pigg!. :)

Natti Natti!
<3

Kommentarer
Postat av: Amanda

Så söta såå<33:D

2010-08-16 @ 19:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0