KARLOSKAR - DAGARNA !

Heejhopp! :)  Blogg-Dagbok 6 aug

Förra helgen och denna har det varit fullt ös! :) Förra helgen var vi hos Olssons och hade det jätte mys, sedan hos Josefin och i igår var stockholms Erica & med familj på besök! ;) Det var jätte kul att ses igen <3 synd att man inte bor närmare varandra, fast det är ju en av de bra anledningarna till att åka upp till Huddinge och huvustaden då och då, + kussarna där uppe då förstås :) Adina och Albert var ju på besök hos farmor och farfar för inte så lite sedan, och efter några dagars lek och bus så ville de att vi skulle följa med farmor och farfar upp nästa vecka igen, tyvärr så gick inte det men trotts att vi inte sa det så blev det ett känslomässigt avsked ändå..:/ men vi sa att vi skulle hålla kontakt via datorn ;) bra att ha den när man inte bor så nära varandra! ;) <3

Denna helgen är det Karloskar- dagarna här i Växjö vilket innebär mycket sång, musik, karuseller, lotteri och tävlingar (kasta en basketboll i korgen så vinner du ett gosedjur)  Vi har aldrig varit hemma på dessa underhållande dagar så det var jätte kul att vi var hemma en gång så vi får uppleva lite tropiskt i Växjö när det väl är det.. är ju lite utlandskänsla över det hela när hela växjö samlas på stan och åker karuseller och lyssnar på Rix Fm festival på torget ;) har aldrig sett så mycket folk där! det slog torgdagarna med rekord siffra:)

The Ark var också där i fredags och underhöll oss, Erica, Fredde och vi diggade och sjöng med det var jätte härlig stämning! borde vara lite konserter oftare på torget tycker jag.. tror att alla Växjöbor håller med!;)

Hoppas att er helg har varit bra ! Kramar från oss ! ♥


Åkte denna var sjukt längesen som vi åkte karuseller så det kändes lite
, men kul var det! Längtar till Liseberg..:)

Mysig
spelkväll hos Josefin och skratt i soffan ;)

Kanske inte bästa bilden men gluffsar i mig brända mandlar som är den bästa godisen som finns! ;)

mhm, muummms! ♥

Myyckeet sooockeer! (blev kladdigt värre;) kunde inte direkt använda mobilen på ett tag)


Kommentarer
Postat av: Jennifer

snygga bilder :)

2010-08-11 @ 19:24:00
Postat av: amanda

tack!((:

2010-08-11 @ 20:52:40
URL: http://aprilsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0