Nalle Phu har fått en helt ny innebörd..

Hej! Igår var Ammi (Amanda) här hos oss. Vi kände för att vara lite barnsliga och ha Disney maraton. (Ja vi vet det är lite barnsligt, men det är nyttigt att vara det ibland och de filmerna är så mysiga!) Vi var helt galna i Disney filmer när vi var små, men vem katten var inte det? :) Så vi tänkte att vi skulle gå tillbaks i tiden lite och minnas barndomens härliga dagar.. Så när vi satte i en Nalle Phu film som Amanda hade köpt på loppis för rättså liten slant, så blev det REN CHOCK när vi tryckte på PLAY -->  

för det visade sig vara en hemmagjord "hmhm"- film och vi kom mitt i akten! Fy fan vad äckligt! vi satt som förstenade ett ögonblick och sen frågade vi oss är detta rätt kanal också stängde vi av och satt tysta i flera minuter innan vi fick ut vår vrede,  tänk om någon liten unge hade sett det? Va? Hur f*n tänker människor som lägger i en sådan film i en Nalle Phu film och lägger ut den på loppis!?? Dom är ju för fan inte kloka! Man skulle vilja polisanmäla dem men det finns ju inga bevis på vilka som gjorde den,.. men nu ska ingen mer behöva se den för den är förstörd nu.. vi sa det tänk ändå vilken tur att det var Vi som såg den och inte någon j*vla liten 3 åring. Fy fan vad förbannad man blir!
(tänk vad skönt att man har bloggen att skriva av sig på!)

TIPS NÄR NI KÖPER FILM PÅ LOPPIS: Titta ALLTID i fodralet att det står filmens namn på filmen! Det tänker iallafall vi göra nu..

För att komma på glada tankar igen så satt vi ändå och tittade på Disney filmer, det hjälpte efter några stycken..som tur var! :) De id*oterna skulle inte få förstöra våran dag..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0